Prodaja ili kupnja

Ukoliko prodajete ili kupujete stan, apartman, kuću, poslovni prostor, zemljište ili neku drugu nekretninu, nalazite se na pravom mjestu.

Mi smo tu zbog vas – vaš dobro uigrani Liber Satis tim.

Naše usluge

  • Pravno reguliramo kupoprodaju nekretnina
  • Prodajemo nekretnine za naše klijente
  • Iznajmljujemo stanove, kuće i poslovne prostore
  • Potražujemo stanove, kuće, zemljišta i sve druge vrsta nekretnina za klijente i njihove poslovne partnere
  • Vršimo procjene nekretnina
  • Oglašavamo i objavljujemo marketinške kampanje
  • Izrađujemo kompletan multimedijski sadržaj nekretnina
  • Kreiramo i distribuiramo interaktivna sučelja, simulacije i virtualne šetnje

Individualan pristup

Ne primamo mnoštvo nekretnina iz jednostavnog razloga što preferiramo individualan pristup i ekskluzivno zastupanje svake nekretnine.
Od samog starta težimo vrhunskoj kvaliteti i tako pristupamo svim segmentima kupoprodaje nekretnina, od prvog kontakta, dogovora i pregovora, preko samog snimanja i fotografiranja objekta do prolaska kroz cilj i završne kupoprodaje.
Ako su svi naši agenti trenutno zauzeti s postojećim nekretninama iz naše ponude i ne možemo ispuniti visoke Liber Satis normative usluga, uvest ćemo vas u bazu klijenata i kontaktirati vas čim se za to stvore povoljni uvjeti.
Ne primamo netransparentne niti ilegalne nekretnine.

Potrebna sigurnost

Garancija sigurnosti je tvrtka Liber Satis, licencirana agencija za posredništvo u prometu s nekretninama koja stručnim pristupom, iskusnim pravnim timom uz vlastite police osiguranja, prodaju vaše nekretnine čini ugodnim iskustvom. Za vas ćemo izraditi, prikupiti i pripremiti svu potrebnu dokumentaciju, naš pravni tim provjeriti će sve aspekte prodaje ili najma nekretnine i upozoriti vas na potencijalne nepravilnosti.

Ne naplaćujemo unaprijed

Pri našem prvom zajedničkom susretu, prodajni agent izradit će plan prodaje koji uključuje fotografiranje i snimanje vaše lokacije, savjetodavne usluge, usluge prikupljanja dokumentacije, oglašavanje vaše nekretnine, dostavljati vam izvještaje o tijeku prodaje, upravljati lokacijom i potencijalnim klijentima koji se odluče na razgledavanje, te naposljetku priprema potrebne dokumentacije za prodaju. Nije nam cilj ostaviti vašu nekretninu u pasivnom marketingu. Stvaramo zanimljive i interaktivne oglase koji uz to što ciljaju određenu skupinu potencijalnih klijenata izdvajaju prave i zainteresirane kupce. To uspijevamo tako da pružamo što više informacija o predmetnoj nekretnini, stvaramo kvalitetan i aktivan medijski materijal iz kojeg pružamo osjećaj prisustva u nekretnini na konkretnoj lokaciji. Kada nas kontaktira klijent zainteresiran za vašu nekretninu, ugovaramo sastanak i naši agenti ga vode na lokaciju u obilazak iste.

Sve od navedenih usluga platiti ćete samo za slučaj kupoprodaje nekretnine tek po primitku sredstva.