Fužine / T2 građevinsko zemljište 22.365 m2

U agenciji Liber Satis na prodaji je po mnogo čemu posebna ponuda urbaniziranog građevinskog T2 zemljišta unutar tradicionalno najtraženijeg hrvatskog kontinentalnog područja – Gorskog kotara. Predmetna nekretnina je super uklopljena u bajkovit krajobraz netaknute prirode na samom ulazu u pitoreskni gradić Fužine koji sjedi na 730 m nadmorske visine.

Prema prostornom planu zemljište je smješteno u dijelu građevinskog područja turističko-ugostiteljske namjene – T2. Dozvoljena je gradnja hotela, apartmana te raznih pratećih sadržaja uslužne, ugostiteljsko-turističke djelatnosti, ambulanta, prijemne zgrade, rekreativne, sportske, zabavne i slične namjene. Na zemljištu je izvedena i stavljena u funkciju sva potrebna  infrastruktura: struja, voda, slivne vode, telefon, internet.
Svakako valja napomenuti da ako tražite mjesto na kojem ćete odmoriti dušu i uživati u privatnosti koju je danas toliko teško pronaći, Fužine su odlično mjesto za vas. Smješteno u srcu Gorskog kotara, ovo je idilično malo mjesto pravi raj za sve one koji žele napuniti baterije na svježem zraku uz cvrkut ptica, mirisi stoljetne crnogorične šume i aromatičnog bilja u zraku i tišinu koju ne prekida buka u prometu ili građevinski radovi u susjedstvu.
Više informacija na: https://www.tz-fuzine.hr/.

Odlična cestovna povezanost: udaljenost od Zagreba – 130 km, od Rijeke – 35 km, od aerodroma Krk – 35 km, od Ljubljane – 115 km, od Trsta 109 km, od autobusa – 4 km, od vlaka 5 km.

Ako ste zainteresirani za ovo zemljište, za izradu idejnog rješenja, kompletne tehničke dokumentacije, kao i za kupoprodaju u cijelosti izgrađenog kompleksa po sistemu ključ u ruke, obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka.

Pod obavezno moramo napomenuti da je ovo idealna ponuda za poduzetnike koji imaj jasnu viziju što bi činili s ovim zemljištem te je uz dobru strategiju moguće iz EU fondova povući bespovratna sredstva i tako isfinancirati cijeli projekt.

Vlasništvo uredno, bez tereta i hipoteke, 1/1 i nekretnina je spremna za kupoprodaju.

Cijena: 2.700.000 Eura

 

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu. 
Vaš Liber Satis tim. 
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.