Ičići – Penthouse 128 m2 + konoba 40 m2

U agenciji Liber Satis na prodaju je po mnogo čemu poseban stan na drugom katu prekrasne vile smještene na parceli veličine 1.100 m2.

Sastoji se od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, tri sobe, dvije, kupaonice i terase ukupne površine 128,69 m2, kojem pripada kao sporedni dio ulazna terasa sa stepeništem površine 4,26 m2 i dvorišna zgrada – konoba u okućnici površine 40,52 m2, sveukupne površine 173,47 m2. Stanu pripada i dio okućnice površine 80 m2 kao i dva natkrivena parkirna mjesta. Iza vile, na zajedničkom zemljište, vrlo praktično organizirano je i uređeno mjesto za veća druženja s kaminom-roštiljem. Stan i konoba su klimatizirani, a po potrebi bira se vrsta grijanja, od el. radijatora do vrlo lijepih i funkcionalnih kamina na kruta goriva. Stan je južne orijentacije s prekrasnim pogledom na more udaljeno tek nekih 200-tinjak m do kojeg vodi pješačka staza. Vila je izgrađena 2011 g. te posjeduje energetski certifikat – razred B.
Nekretnina iz ponude kompletno je opremljena i vrlo moderno namještena te se prodaje po sistemu viđeno – kupljeno. Urednog je vlasništva, bez tereta i hipoteke te je odmah po kupoprodaji i useljiva.

Cijena: 675.000 Eura

 

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu.
Vaš Liber Satis tim.
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.