ISTRA / BRTONIGLA – dva stana+konoba+sobe

Agencija Liber Satis u svojoj ponudi ima vrlo interesantnu nekretninu koja se nalazi u slikovitom gradiću Brtonigla, smještenom u srcu čarobne Istre.

Ova poslovna nekretnina površine 404 m2 s dvorištem od 374 m2 predstavlja izvanrednu priliku za investitore ili one koji traže prostor za poslovanje i stanovanje u srcu čarobne Istre. Nekretnina se sastoji od dva objekta, svaki s vlastitim karakteristikama i potencijalom.

Prvi objekt ima prizemlje koje uključuje konobu, vrt, prostranu terasu i garsonijeru. Ovaj dio objekta pruža mogućnosti za ugostiteljsko poslovanje ili stvaranje jedinstvenog prostora za druženje. Na prvom katu ovog objekta nalazi se useljiv stan s terasom, pružajući udoban i funkcionalan prostor za život ili dodatnu komercijalnu upotrebu. Drugi kat je roh bau s visokim potkrovljem i svim priključcima, pružajući mogućnost prilagodbe prema vašim potrebama.

Drugi objekt sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja i skladište, idealno za poslovne svrhe ili skladištenje. Na prvom katu ovog objekta nalaze se tri sobe od 3* koje su idealne za najam ili komercijalnu upotrebu.

Podjela po funkciji i kvadraturi: konoba koja se sastoji od 274,71 m2 i dvorišta od 280 m2. Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe s kupanom ukupne kvadrature od 73,57 m2. Tu su i dva stana s posebnim ulazom: 1. stan površine 76,43 a drugi 83,6 m2.

Vlasništvo nad ovom nekretninom je uredno 1/1, bez tereta. Također, papiri za etažiranje su u tijeku, što će dodatno povećati vrijednost ove nekretnine i omogućiti budućim vlasnicima veću fleksibilnost.

Ova nekretnina predstavlja izvanrednu priliku za poslovanje i život u prelijepom okruženju Istre, poznate po svojoj prirodnoj ljepoti i bogatoj kulturi.

Više o Brtonigli: https://www.istra.hr/hr/destinacije/brtonigla

Cijena: 950.000 Eura

 

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu. 
Vaš Liber Satis tim. 
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.