KOSTRENA – teren 6.979m2

U agenciji Liber Satis na prodaji je zanimljiva kombinacija građevinskog i poljoprivrednog zemljišta unutar tradicionalno najtraženijeg riječkog područja za izgradnju obiteljskih imanja s pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev. Govorimo o općini Kostrena
Predmetno zemljište smješteno je na blagoj južnoj kosini i lijepo uklopljeno u prirodni okoliš. Ukupne je površine 6.979 m2, od čega na poljoprivredno zemljište otpada 6.153 m2, a na građevinsko 826 m2.
Na toj površini novi vlasnici mogu smjestiti i vrlo funkcionalno rasporediti razne sadržaje za ugodan život i komforno stanovanje unutar moderno projektirane obiteljske kuće/vile stambene površine do cca 300 m2. Zemljište je iskrčeno i u završnoj fazi poravnanja te uskoro spremno za sve oblike građevinskih zahvata. Pristup parceli je direktno s asfaltirane lokalne prometnice koja je ujedno i slijepa te nema buke ni prometa /osim dva susjeda/. Na parceli struja i voda.
Za ovu nekretninu svakako valja napomenuti da ako tražite mjesto na kojem ćete odmoriti dušu i uživati u privatnosti koju je danas toliko teško pronaći, Kostrena i ova lokacija su odlično mjesto za vas. Ova, po mnogo čemu ova “unique“ ponuda je odlična opcija za stvaranje vlastitog raja za sve one koji žele živjeti život u skladu s prirodom te svakodnevno puniti baterije na svježem zraku uz cvrkut ptica, miris aromatičnog bilja u zraku i tišinu koju ne prekida prometna buka niti građevinski radovi u susjedstvu.

Kao ekstra ponudu nudimo gotovo idejno rješenje moderno projektirane obiteljske kuće/vile stambene površine cca 300 m2., koje po vašem iskazanom interesu dajemo na uvid. Ako želite moguće je dogovoriti suradnju po sistemu “KLJUČ U RUKE“. Što to znači? Izrada kompletne tehničke dokumentacije, dobivanje lokacijske dozvole, izgradnju kompletne nekretnine sa svim pratećim sadržajima te dobivanje uporabne dozvole.

Više o lokaciji: http://tzo-kostrena.hr/

Vlasništvo uredno, bez tereta i hipoteke, 1/1 i nekretnina je spremna za kupoprodaju.

Cijena: 430.000 Eura

 

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu. 
Vaš Liber Satis tim. 
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.