Lokve / Stambeno – poslovna zgrada 429 m2 + 380 m2 okućnice – POPUST 20%

U agenciji Liber Satis na prodaji je zanimljiva zgrada unutar tradicionalno najtraženijeg hrvatskog kontinentalnog područja – Gorskog kotara. Predmetna nekretnina je lijepo uklopljena u sam centar prekrasnog mjesta Lokve. Ukupna površina ove po mnogo čemu jedinstvene poslovno – stambene građevine iznosi 429 m2, zapravo 143 m2 po etaži.
U toj površini novi vlasnici mogu smjestiti i vrlo funkcionalno rasporediti razne sadržaje za stanovanje i/ili ugostiteljstvo. Nekretnina je slobodna i kompletno ispražnjena od ranije korištenog namještaja.

OVAJ OBJEKT JE IDEALAN ZA SMJEŠTAJ VEĆEG BROJA SEZONSKIH RADNIKA – OD RIJEKE SVEGA 30 MIN VOŽNJE!

HBOR – daje povoljne kredite za kupnju i uređenje nekretnina za smještaj radnika – kamata 0,8%

Na pripadajućoj parceli veličine 380 m2 moguće je organizirati 10 – tak parkirnih mjesta. Osim toga, nije suvišno dodati i da pročelje zgrade ima dobru orijentaciju koja nudi simpatičan pogled prema ulici i bližem susjedstvu pripadajućeg naselja. Ova je nekretnina vlasništvo fizičke osobe pa je kupac prilikom prijepisa njegovog vlasništva na svoje ime u obvezi plaćanja poreza na promet u visini 3%. Prodavatelj zgrade jamči uredne vlasničke dokumente i mogućnost brze uknjižbe vlasništva predmetne nekretnine na kupca u zemljišnoj knjizi. Bit će nam zadovoljstvo primiti Vas i uslužiti. Povrh prezentacije nekretnine i njenog pravnog statusa te vođenja pregovora s prodavateljem nekretnine, naš će stručni tim kupcu asistirati prilikom prijepisa vlasništva stana te prenošenju računa za električnu energiju i komunalne usluge na svoje ime.

Tvrtka Liber Satis doo, ovlašteni je posrednik i svoj profesionalni i vrlo stručni rad na području cijele RH naplaćuje od kupaca nekretnina u vidu posredničke naknade 2% + PDV od postignute kupoprodajne cijene nekretnine /što je u skladu s cjenikom HGK/.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Stara cijena: 100.000 Eura

Nova cijena: 85.000 Eura

 

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu. 
Vaš Liber Satis tim. 
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.
+385 91 1556522
Željko Ninković, licencirani agent
Ured: Robna kuća Ri, Korzo 15/IV kat, 51000 Rijeka
www.libersatis.com