Resort – Centralna Istra

Agencija Liber Satis u svojoj ponudi ima po mnogo čemu posebnu nekretninu smještenu u centralnoj Istri. Riječ je o prekrasnom resortu koji je odlično uklopljen u prirodno okruženje, na samoj zaravni brijega, u osami s prekrasnim pogledom na sve 4 strane svijeta. U cijelosti je ograđen, a do njega je moguće doći asfaltiranim cestama s dvije strane. Na površini od cca 30.000 m2 odlično su raspoređeni razni turistički sadržaji kao što su: recepcije, samostojeće kuće, pansion s više smještajnih jedinica, cafe bar, restoran, kuhinja, više otvorenih i zatvorenih terasa, sportski sadržaji, bazeni, roštilji, auto – kamp kao i veliko parkiralište. Resort ima svoju trafo stanicu, gradski vodovod, telefon, internet, kablovsku televiziju, a tu je i nepresušni izvor pitke vode. Sva infrastruktura je tako provedena i organizirana da cijeli resort ima mogućnost rada 365 dana u godini. Energetski certifikat B.

Postoji idejni projekt iz kojeg je vidljivo da je resort razvojnog karaktera te se po istom mogu graditi razni sportsko – rekreacijski sadržaji kao i mogućnost dogradnje i gradnje raznih objekata povećavajući smještajni kapacitet i do 100 kreveta.

Nekretnina iz ponude kompletno je opremljena i vrlo moderno namještena te se prodaje po sistemu viđeno – kupljeno. Urednog je vlasništva te je odmah po obavljenoj kupoprodaji i useljiva.

Cijena: Na upit
Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu.
Vaš Liber Satis tim.
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.