Hotel Slunjčica/ 2.400 m2 / 32 smještajne jedinice

U agenciji Liber Satis na prodaju je stari Hotel Slunjčica koji je smješten na samom ulazu u pitoreskni gradić Slunj. Po iskazanom interesu i Vašem nalogu dostavljamo mapu (kao i kompletan idejni projekt obnove) u kojoj ćete naći osnovne podatke o jedinstvenoj građevini starog hotela Slunjčica.

Nikakve slike, ni tlocrti ne mogu za pravo opisati svu fascinantnost ovog objekta i panoramske poglede koji se pružaju s terasa na rijeku Slunjčicu i staru utvrdu Frankopana smještene u samom centru grada. Samo posjetom ovoj iznimnoj lokaciji moći ćete uočiti sve mogućnosti koje u turističkom smislu pruža lokacija ovog hotela.

Udaljen samo 100 metara od Rastoka i značajnog krajobraza kanjona Slunjčice i Korane, treba postati ponovno ono što je nekoć bio, mjesto za odmor i smještaj putnika te mjesto s kojeg će se ponovo polaziti na kraće i duže izlete. A gostiju ne nedostaje. Rastoke je za rekordne godine posjetilo više od 400.000 posjetitelja, a Plitvička jezera (udaljena samo 20 kilometara) više od 1.700.000 posjetitelja. Sezona dolaska turista ovdje traje 365 dana s osjetnim rastom u intervalu od ranog proljeća do kasne jeseni i zasigurno je duža od sezone u većini turističkih mjesta na obali.

Iz arhitektonska snimka postojećeg stanja kaže da objekt ima 2.423,66 m2 i 8.644 m3. Rekonstrukcija objekta (djelomična ili potpuna) u moderan hotel ili hostel, u smislu prostornih planova nije upitna, tako da dinamika stavljanja u funkciju ovog objekta ovisi prije svega o brzini i želji samog investitora.

Napravljen je idejni projekt obnove i za njega dobivena lokacijska dozvola. Po njemu je moguće napraviti glavni projekt, a po završetku obnove i uporabnu dozvolu. Projektom su planirane 32 smještaje jedinice, a novom vlasniku se prepušta donošenje odluke da li će hotel biti rangiran s 3*** ili 4****.

Odlična cestovna povezanost: udaljenost od Zagreba – 104 km, ok Karlovca – 52, od Rijeke – 142 km, od Plitvičkih jezera – 37 km, od Zadra – 165 km, od autobusa – 0,3 km

Ako ste zainteresirani za kupoprodaju ove nekretnine, obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Pred Vas ćemo staviti mapu u kojoj ćete naći osnovne podatke o jedinstvenoj građevini starog Hotela Slunjčica. Moguća izrada kompletne tehničke dokumentacije te izvesti kompletnu obnovu po sistemu ključ u ruke.

Pod obavezno moramo napomenuti da je ovo idealna ponuda za poduzetnike koji imaj jasnu viziju što bi činili s ovim zemljištem te je uz dobru strategiju moguće iz EU fondova povući bespovratna sredstva i tako izfinancirati cijeli projekt.

Vlasništvo uredno, bez tereta i hipoteke, 1/1 i nekretnina je spremna za kupoprodaju po sistemu viđeno – kupljeno.

Po Vašem upitu dogovaramo termin preliminarnog sastanka kao i razgled hotela.

Cijena: Na upit

Obratite nam se s punim povjerenjem kako bismo dogovorili termin preliminarnog sastanka. Veselimo se vašem pozivu. 
Vaš Liber Satis tim.  
S nama je uvijek brže, bolje i povoljnije.